• Pakket

Edelstenen huid elixer met arganolie 1

€ 25,45
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief Levertijd: na betaling 1 a 3 dagen

Huidverzorgingspakket met amethist, aventurijn en rozenkwarts edelstenen en 100% pure arganolie uit Marokko (Agadir) van NassanArgan.

Steeds meer mensen gaan bewuster met hun lichamelijke verzorging om en kiezen steeds vaker voor pure producten.

Hiervoor hebben wij uit 4 pure producten een huidverzorgingspakket voor u samengesteld. Dit pakket kunt u gebruiken voor de totale huidverzorging. De combinatie van de drie soorten edelstenen is o.a. goed voor de huid en in combinatie met de 100% pure arganolie van NassanArgan heeft u een perfect product voor het verzorgen van uw huid en body.

Deze edelstenencombinatie werkt heilzaam op de regenererende werking van de huid. Versterkt het bindweefsel, verlicht huidziekten, jeuk, uitslag en allergieën. Werkt pijnverlichtend.

Dit pakket bevat

Aantal
Op voorraad

  • Veilig betalen via IDEAL en IBAN Veilig betalen via IDEAL en IBAN
  • Snelle levering Snelle levering
  • Retourneren zonder reden (14 dagen opzicht) Retourneren zonder reden (14 dagen opzicht)

Wat maakt deze arganolie nou zo bijzonder?

Pure arganolie heeft een bijzonder hoge voedingswaarde (voor je huid, haar en nagels) en bevat veel nuttige stoffen zoals tocopherol (natuurlijke vitamine E), carotenoïden, fenolen en squaleen. Verder bevat arganolie veel onverzadigde vetzuren en antioxidanten. Vitamine E is overigens één van de meest krachtige natuurlijke antioxidanten die we kennen en staat bekend als dé anti-aging-vitamine. Arganolie kan ook helpen bij het verminderen van littekens en striae. Het kan infecties voorkomen en helpt je huid lekker zacht te maken. Allemaal goede stoffen dus die er voor zorgen dat je huid elastisch blijft en dat het vocht als het ware 'gevangen' blijft in je huid.

Hoe bereid je een elixer met edelstenen?

Neem de edelstenen, zet deze in 1 liter water en laat deze 4 tot 6 uur staan.  

Daarna is de melange drinkbaar met een goede werking.  

Langer laten rijpen met de edelstenen in het water is prima. 

Na verwijdering van de edelstenen neemt de werking van de melange langzaam af.  

huidver0002
5 Items